Vitajte na mojom webe :-)

Rebecca Kavacká

Žilina

Na chalupe "U Láskov"

Na chate uja Vlada Lásku

06.07.2013 12:54

Včera sme sa s Leuškou, tatinom a maminou vybrali na chatu. Vlastne na chalupu, ku jednému ujovi Vladovi, ktorý sa volá Láska. Naozaj sa tak volá, nevymýšľam si. Je to vlastne tatinov kamarát a keď spolu telefonovali, ujo Vlado mu povedal, aby sme všetci prišli a uvidíme, čo všetko na chalupe má. A okrem dvoch mačičiek bolo toho naozaj čo pozerať...

  • Ovečky

Bolo dobré pozerať ovečky pekne z blízka. Bolo ich päť oviec a jeden baran. Boli veľmi pekné. Niektoré mali čierne tváre niektoré zas biele a niektoré aj strakaté.

  • Sliepky

Fakt dobrý zážitok. Sliepky boli pokojné a ja som si ich mohla v klude odfotiť. Bolo ich tu desať sliepok a jeden kohút.

  • Kozičky

Kozičky boli kľudné, zatiaľ ešte maličké. Kŕmila som ich. Boli len dve kozičky. Jedna kozička mala rohy, druhá nemala rohy, ale zas bola väčšia.

 

Na tejto  chalupe  je aj bazén, v ktorom sme sa kúpali. Večer prišiel ešte ďalší Vladov kamarát Milan aj s dcérou Barborkou. Doniesol aj naozajstné bubny a s ujom Vladom potom večer hrali koncert. Vlado na gitare a on na bubnoch. Bolo to super! Na bubnoch sme potom aj s Leuškou trochu zabubnovali. Večer sme grilovali a opekali špekačky.

Čo vám budem hovoriť, je tam naozaj krásne. Určite sa tam ešte vrátime.

Ak chcete, môžete sa tam ísť pozrieť aj vy, určite sa Vám tam bude páčiť. Tatino mi povedal, aby ste si pozreli stránku www.123u.sk/laska.